48,00 lei / 1000 g
24,00 lei / 500 g
Această miere este produsul mai multor flori de câmp. Este un aliment natural complet, compus din zaharuri simple, fructoză, glucoză, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime și diverse minerale.
Crește pofta de mâncare, este bun pentru ficat și inimă, stimulează vindecarea rănilor, crește procentul de hemoglobină în sânge. Consumul constant ca aliment de sine stătător, ori îndulcitor pentru cafea, ceai, lapte, etc. are beneficii incontestabile asupra întregului organism. Are timp scăzut de cristalizare.
Molestie et fermentum aliquam sodales id turpis orci vitae. Facilisi sem ad aliquam dui velit consectetur cubilia accumsan potenti tempus eleifend. Mattis integer finibus quam pulvinar leo gravida duis. Luctus ullamcorper eros mi tempus bibendum nostra sapien maximus lacinia enim auctor. Condimentum nullam sem sodales fames turpis parturient ultricies. Odio egestas commodo est curae scelerisque maximus torquent. Risus gravida sed diam turpis eleifend hac amet accumsan letius. Dapibus inceptos proin imperdiet hac tortor eros.
42,00 lei / 1000 g
24,00 lei / 500 g
Are gust fructat și miros plăcut de o dulceață specifică. Culoarea este galbenă, în nuanțe de la muștar la auriu. Se cristalizează foarte repede, după care capătă un aspect de masă compactă, uniformă. Are conținut ridicat de vitamine: B, PP și E. Conține lecitină sub formă pură. Are efecte antibacteriene și antibiotice.
Este indicată în: tratarea durerilor de gât, este antifebrilă; tratarea circulației deficitară la mâini și picioare; stimularea imunității; tratarea bronșitelor și a bolilor de stomac; este și un bun regulator al tensiunii arteriale.
50,00 lei / 1000 g
25,00 lei / 500 g
Mierea de mure are culoare aurie, consistență relativ vâscoasa, o transparență aparte și o dulceață discretă, gustul ei fiind delicat. Conținutul de apă este mai scăzut decât la alte sortimente de miere (aprox.16-17%). Este bogat în dextroză, levuloză, vitamine (B2, B3, B5, B5, C), minerale, oligoelemente (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, zinc). Este anti-oxidanta, anti-diareica, tonica, antibacteriana, hipotensivă. Are efecte bune la afecțiuni respiratorii, răceli, faringite, laringite, răgușeala, diaree, acnee, stres și surmenaj, hipertensiune arteriala, anemii.
50,00 lei / 1000 g
25,00 lei / 500 g
Măceşul este unul dintre cei mai cunoscuţi arbuști medicinali. Conţine cantităţi importante de vitamine: vitamina C, precursori ai vitaminei A, vitaminele B1, B2, PP şi K, ingrediente bioactive, substanţe glucidice, pectine, taninuri, acizi organici şi alte.
Mierea de măceșe păstrează proprietățile benefice a arbustului.
Datorită conţinutului mare de vitamine, este un excelent vitaminizant natural. Are proprietăţi astringente, anti-diareice, diuretice, stimulează pofta de mâncare şi efecte bune pentru tratarea digestiei.
50,00 lei / 1000 g
25,00 lei / 500 g
Mierea de mentă este 100 % naturală și aduce beneficii pentru sănătate și nu calorii inutile! Este bogată în antioxidanți și nu conține grăsimi, iar gustul dulce este dat de conținutul de glucoză și fructoză, sursele naturale de energie ale organismului uman.
Păstrează proprietățile mentei, dar și pe cele ale florei bogate în plante medicinale.
Ca regulă generală, consumul zilnic de miere, indiferent de tip, este un miracol pentru sănătate. Mierea de mentă reprezintă o specialitate, una dintre cele mai rare sortimente de miere și foarte benefică organismului. Conține o cantitate mare de vitamina C și uleiuri volatile. Cristalizarea ei este influențată de raportul dintre fructoză și glucoză, care sunt principalii ei componenți.
50,00 lei / 1000 g
25,00 lei / 500 g
Mierea de lavandă păstrează aroma delicată a florilor de lavandă și are o dulceață moderată cu o aromă florală delicată și un procentaj de polen de 15 – 20 %. Acționează ca un antiseptic, are efect calmant, proprietăți antibacteriene, antifungice, antivirale, antioxidante, anticonvulsive, antispasmodice. Este benefică și pentru diabetici. Consumul regulat reduce și nivelul de colesterol.
Mierea de lavandă trebuie depozitată în locuri uscate și răcoroase. Expusă la umezeală, se poate transforma în alcool. Dacă este expusă la temperaturi ridicate, își poate schimba gustul.
53,00 lei / 1000 g
26,50 lei / 500 g
Mierea de salcâm are o aroma unică, un miros fin de salcâm și ceară. Cristalizarea începe să se instaleze după aproximativ 18 luni. Conține peste 40% fructoză și doar în jur de 34% glucoză. Este o sursă bogată în minerale.
Poate fi utilizată pentru tratarea și ameliorarea următoarelor boli: anemie, ulcer, insomnie, stres, astenie, nevroze, scleroză, tuse, creșterea poftei de mâncare, probleme de digestie. Este un tonic excelent pentru femeile gravide, copii și convalescenți. Extern se poate folosi pentru grăbirea vindecării tăieturilor sau arsurilor și pentru aplicarea pe piele în tratamentele de înfrumusețare.
50,00 lei / 1000 g
25,00 lei / 500 g
Mierea de tei are o aromă foarte puternică. În stare cristalizată devine foarte dulce. Are proprietăți antiseptice și este recomandată persoanelor care suferă de stres și insomnie. Este un antibacterian, hepato-protector și tonic natural; este bun pentru tuse și gât iritat, fluidizează mucusul, protejează stomacul.
Este bogată în vitamina B1, vitamina C, potasiu, calciu, magneziu, mangan, zinc fosforat, precum și o gamă de antioxidanți, uleiuri esențiale și minerale, toate benefice pentru sănătate. Ajută la creșterea nivelului de energie, la creșterea apetitului, precum și la îmbunătățirea stării afective.
40,00 lei / 1000 g
21,00 lei / 500 g
Mierea de rapiță este bogată în proteine, carbohidraţi, glucide, lipide și minerale. Este un remediu eficient în bolile renale, de stomac, cardiace, osteoporoză, reumatism, afecțiuni hepatice, pancreatice, splenice, hiperaciditate gastrică.
Această miere este antiseptică, anti-inflamatoare, antianemică, antibacteriană.
Este recomandată persoanelor care se confruntă cu un nivel ridicat de stres, cu depresie și anxietate sau cu insomnie. Crește rezistența organismului uman. Poate fi consumată în loc de zahăr. Mierea de rapiță este un ingredient de bază și în cosmetică.
53,00 lei / 1000 g
26,50 lei / 500 g
Mierea de păducel este o miere de culoare deschisă. Compoziția chimică: proteine și aminoacizi; vitamine din grupa B, PP, C, H și minerale; compuși de fructoză, zaharoză și glucoză; acizi organici; polen și microfloră; elemente ale microflorei și a apei.
Similar plantei din care este obţinută, are efecte extraordinare în circulaţia coronară, activitatea muşchiului cardiac şi folosită cu succes în regularizarea tensiunii arteriale. Această miere, se recomandă pentru persoanele cu boli ale sistemului cardiac: tulburări cardiace, insuficiență cardiacă, hipertensiune, afecțiuni vasculare, etc.
În afară de efectele sale benefice, este cea mai bună alegere în loc de zahăr.
50,00 lei / 1000 g
25,00 lei / 500 g
Mierea de armurariu este o adevărată minune a naturii, îngerul păzitor al trupului. Din cele mai vechi timpuri armurariul (Silybum marianum) a fost considerat a fi una dintre cele mai eficiente plante pentru curățarea ficatului. Proprietățile sale hepato-protectoare au fost recunoscute și dovedite medical. Efectele sale includ stabilizarea și întărirea membranelor celulare ale ficatului, neutralizarea radicalilor liberi, stimularea producției de celule hepatice, accelerarea regenerării țesuturilor hepatice deteriorate și proprietăți antiinflamatorii. Mierea făcută din nectarul plantei conține, de asemenea, aceste efecte fiziologice benefice.
48,00 lei / 1000 g
24,00 lei / 500 g
Mix de Miere de Pădure : din mană, zmeură și păducel.
Din punct de vedere nutrițional are calități excepționale, datorită compoziției de proteine, minerale (Ca, Mg, Fe) si oligoelemente de 20 de ori mai mare decât mierea obișnuită. Este o sursă de sănătate pură. Acest amestec de miere conține aproape toate elementele necesare organismului uman și întrunește toate proprietățile benefice a mierii de mană, zmeură și păducel.
48,00 lei / 1000 g
Mierea de livadă reprezintă mierea culeasă de albinuțe la vreme de primăvară din florile pomilor fructiferi ce le înconjoară: meri, peri, pruni, cireși, păpădie, piersici. Gust din natură pură. Pomii fructiferi nu beneficiează de tratament, zona deluroasă dintrejurul satului Livezile în care avem amplasată stupina devine din ce în ce mai sălbatică. Cel mai complex supliment alimentar, reglează activitatea tuturor organelor, pansament gastric și multe alte beneficii.
LOGO